imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kezdődik… Itt egy iPhone 9 pletyka


Még az iPhone 8 pontos specifikációival (sőt, még a nevével) kapcsolatban sem lehetünk biztosak semmiben, egyes források már átszálltak az iPhone 9 vonatra, amiről természetesen még annyit se lehet tudni mint az iPhone 8-ról.

A The Korea Economic Daily úgy értesült, hogy a 2018-as csúcsmodell akkumulátorának esetében az Apple szakít majd a “több beszállító, több láb” elvével, és az aksik gyártását egyedül az LG-re fogja bízni. Az alkatrész különlegesség állítólag, hogy L-alakja lesz, így a jobb helykihasználásnak köszönhetően több kraftot pakolhatnak majd a készülék belsejébe. Ez egyébként már az iPhone 8 kapcsán is felmerült már, és valóban van benne logika. (via 9to5mac)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!