imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ki lehetne Tim Cook utódja?


Az Apple CEO-ja és Angela Ahrendts kereskedelmi vezetője leült a Buzzfeeddel egy “kötetlen” beszélgetésre, melyben meséltek az új chicagó-i Apple Store-tól kezdve az általános politikai állásfoglalásig mindenről. Arra az explicit kérdésre, hogy Angela lesz-e Cook utódja Tim ismét zseniális válasszal állt elő

CEO-ként azt tartom legfontosabb feladatomnak, hogy minél több embert felkészítsek arra, hogy átvehesse a helyem. Ezt is teszem, az Apple vezetői tanácsa pedig majd idővel meghozza a megfelelő döntést.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!