imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A kimaxolt iMac Pro ára 6 millió forint fölé kúszhat


Az Apple egészen lenyűgöző gépet mutatott be a WWDC-n, ez az iMac Pro. Decemberben érkezik, és azt tudjuk, hogy az indulóára 5000 dollár lesz. Ebben a konfigban azonban nem lesznek olyan nyalánkságok, mint a 18 magos processzor, a 128 GB RAM, a durvább Vega videokártya vagy a 4 TB SSD, azok rendelhető extraként szerepelnek majd az árlistában.

A ZDNet fogta magát, osztott-szorzott, méghozzá elég lelkiismeretesen (érdemes elolvasni), és arra jutottak, ha minden földi jóval megtömjük az iMac Prót, akkor az ár nagyjából nettó

17 324 dollár

lesz. Ezt bruttósítsuk-eurósítsuk 1,16x-os szorzóval, kicsit rakjuk rá a magyar áfaprémiumot, és egyből bőven 6 millió forint fölött járunk. Upsz.

Apple iPad Pro 10,5

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!