imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kiszivárgott a Google Pixel 3, ami két hónapon keresztül senkit sem érdekelt


Elég szürreális sztori kerekedett a Google Pixel 3 körül. Történt ugyanis, hogy a képen látható teszt mobilt 2 hónappal ezelőtt eltulajdonították a Google munkatársától, majd valamilyen módon tovább adtak rajta. Az új tulajdonosnak valószínűleg fogalma sem volt arról, hogy milyen készülékkel császkál. A dolog akkor derült ki, amikor egy Lyft autóban hagyta és a becsületes megtaláló felfedezte, hogy nem hétköznapi kincsre bukkant.

Gyorsan készített is néhány képet a telefonról, amiről bebizonyosodott, hogy az 1 hónap múlva bemutatásra kerülő Google Pixel 3 XL. Igen, jó látjátok: a Google zászlóshajója is notch-ot kap, állítólag a kisebbik modell enélkül érkezik majd.

Forrás: The Verge

 

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!