imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Komment: Mi a közös Elon Muskban és Steve Jobs-ban?


Nem titok, hogy a szerkesztőségben nyomon követjük Elon Musk munkásságát, Hordon pár nappal ezelőtti cikke izgalmas betekintést nyújt napjaink géniuszának világába. Ebből kiderül, hogy Musk tinédzser korában csajozás helyett rengeteget olvasott. Tegyetek ti is így, a róla szóló könyvet például nyugodt szívvel tudom ajánlani (a magyar nyelvű kiadásból egyébként hetekig készlethiány volt, szóval angolul olvastam, de pár napja az iSTYLE Árkád fölött található könyvesboltban láttam néhány kósza példányt.)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!