imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kutatás fejlesztési központot nyit a Foxconn amerikában


Michiganben nyitja meg első K+F központját a Foxconn, amit kizárólag az önvezetőautókra fókuszál. A cég egyik alapítója, Terry Gou elmondta, hogy az Egyesült Államokban fejlettebb az autóipar, mint Kínában ezért tervezik ide a beruházást. A befektetésről nem árultak el túl sok mindent, így azt sem, hogy pontosan mennyibe fog kerülni, csupán annyit lehet tudni, hogy a cég rendkívül érdekelt a mesterséges intelligencia és a mély tanulás területén. Detroit egyébként az amerikai autóipar szívének számít, hiszen itt székel a General Motors, a Ford, és a Chrysler is. A Cult of Mac még annak a lehetőségét is felvetette, hogy talán még az Apple keze is benne lehet a dologban.

(via Cult of Mac)

 

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!