imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Lásd Pantone-ban a világot!


A Cone egy szép és ügyes kis app: lefotózhatunk bármit, majd a Pantone-skála szerint beazonosítja a képen található színeket, de hexa és RGB kódokat is ad. Csavar a történetben, hogy a 700 Ft-os alkalmazás fejlesztője színvak – viszont a Petapixelnek adott nyilatkozata szerint ez nem jelentett számára különösebb problémát:

Csak bíznom kellett a kamera adataiban, majd az adatokat le kellett fordítanom színnevekre. Amint ez megvolt, megmutattam néhány normális látással rendelkező ismerősömnek, akik megerősítették, hogy minden rendben. Utána már csak egy kis kódolás kellett, haha!

• Cone letöltése az App Store-ból (iPhone)

(via The Loop)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!