imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Lassabban terjed az Apple bugkeresése, mint remélték


Az Apple tavaly indította be bugkeresési programját: aki bugot talál pénzjutalmat kap. Az egyes hibák felfedezéséért különböző mértékű honoráriumot fizet az Apple, de a Motherboard szerint ez az összeg édeskevés azoknak, akik valóban lyukat találnak az Apple rendszerein.

Az emberek több pénzt kapnak, ha a bugokat másoknak adják el. Hogyha csak a pénzért csinálod, akkor nem közvetlenül az Apple-nek szólsz a hibákról. – mondta Nikias Bassen, a Zimperium biztonsági kutatója és az Apple bug programjának tagja.

(via 9to5mac)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!