imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Lefokozzák az Apple Music főnökét


Hónapok óta járja a hír, hogy Jimmy Iovine augusztusban elhagyhatja az Apple-hajót és új kihívások után nézhet. A Wall Street Journal úgy tudja, hogy a pletykák nem voltak alaptalanok. A Beats társalapítója és az Apple Music jelenlegi főnöke, ha nem is azonnali elbocsájtásra, inkább lefokozásra számíthat: a lap szerint tanácsadói szerepre fokozza le őt az Apple vezetősége.

Az Apple Music az indulása után elsöprő sikert aratott, mára pedig 38 millió aktív előfizetővel rendelkezik, amivel így is második a legnépszerűbb zenei szolgáltatók között. Persze elsőre azt gondolhatnánk, hogy a megbízását sikeresen teljesítene, hiszen szép számok ezek az Apple-től, de valószínűleg nem elég szépek.

Iovine a kulturális és zenei élet központi figurájaként került az Apple mára egyik legfontosabb részlegének élére a Beats-biznisz megkötését követően. Az ő víziója a kezdetek óta a zeneszolgáltatás kiterjesztése egyedi tartalmakra. Az Apple Music előfizetők egy ideje hozzáférést kaptak a Planet of the Apps-hez, ami a cég első saját gyártású sorozata volt.

Majd jött James Corden a Carpool Karaoke spin-off részeivel, ami iszonyatosan humortalanra sikeredet. Az Apple több zenészről is készített turnéfilmet, ezek sem hagytak mély nyomot az előfizetők körében, a számok pontosan ugyanúgy növekedtek, mint előtte. Annyi különbséggel, hogy továbbra sem érdekelt senkit az Apple Music saját sorozatai.

Beats EP

Fontos aspektusa a témának, hogy a szolgáltatások szegmens egyre fontosabbá válik az Apple-nek pénzügyileg, nem kizárt, hogy egy olyan vezető veszi át Iovine helyét, aki a kultúra és zene helyett sokkal inkább az üzletben gyakorlott.

Forrás The Verge

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!