imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A legjobb szülinapi ajándék egy vérbeli Apple-rajongónak


A MacPaw CEO-ja hatalmas Apple-rajongó – mi is beszámoltunk róla, hogy például ő vásárolta meg a Tekserve Apple-gyűjteményét, hogy egy mini Apple-múzeumot hozzon létre a cége kijevi irodájában. A gyűjteménynek volt azonban egy komoly hiányossága: nem voltak benne iPhone-ok. Úgy alakult, hogy Olekszandr Koszovan éppen most lett 30 éves, a kollégái pedig pótolták a hiányosságot: összegyűjtötték az elmúlt 10 év összes iPhone-ját, szinte gyári állapotúra újították fel a megvásárolt darabokat, majd kis állványokat is gyártottak hozzájuk, hogy méltó módon kerüljenek a múzeumba.

(via Cult of Mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!