imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Lehet, hogy megelőzik az Apple-t a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval


Elég sejtelmes képpel és szlogennel („Let’s unlock the future together!”) promózza a kínai Vivo az új telefonját, melyet a június 28-án induló sanghaji Mobile World Congressen lepleznek le. Ez alapján úgy tűnik, hogy ők lehetnek az elsők, akik a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval rendelkező okostelefont mutatnak be, megelőzve az Apple-t és a Samsungot.

Pár napja egy videó is felkerült a YouTube-ra melyen elvileg ezt a funkciót láthatjuk működés közben, kérdés persze, hogy mennyire kamu. Az viszont biztos, hogy ha igazi is, elég lassan működik, valószínűleg nem véletlenül hallani, hogy az Apple még mindig nem döntötte el, melyik megoldást is válassza.

(via MacRumors)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!