imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Londonban már az utcazenészeknek is fizethetsz Apple Pay-jel


Míg itthon összetett kézzel várjuk, hogy megérkezzen az Apple Pay, addig Londonban – a világ kontaktnélküli-fizetés Mekkájában – nem csak, hogy van Apple Pay, már az utcazenészek is elfogadják.

Annyira el van kényeztetve London népe a készpénz nélküli élettel, hogy közel 10 év alatt szinte alig van már ember, aki kápével mászkál az utcákon. Szerencsétlen utcazenészek jól meg is szívták, hiszen ha nincs apró, akkor nincs bevételük sem.

A város polgármestere viszont annyira arc, hogy még ennek a marginálisnak tűnő problémának is szentelt egy kis időt, és egy kezdeményezés keretein belül lehetővé tette a muzsikusoknak, hogy kontakt nélküli fizetéssel is gyűjthessenek a kalapba. Köztük Apple Pay-jel is. Agyam eldobom…

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!