imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ma az Apple történetében: 20 éve debütált a Think Different szlogen


Steve Jobs 1997-ben a Macworld Expón használta először a Think Different szlogent, miután visszatérésével új fejezet nyílt a cég életében. A szlogen egyrészt a cég furcsa különcségét is sugallta ezzel, másrészt egy olyan üzenetet is hordozott, ami azt mondta: ez az Apple már nem az a vállalat, ami a 90-es évek elején volt, újra innoválunk! Gyakorlatilag mind a kettő érvényesült: az Apple valóban egy sikeres úton indult felfelé, mára pedig a világ legértékesebb vállalatává vált, stílusa pedig valóban meglehetősen egyedi a termékeit illetően.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!