imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ma az Apple történetében: 3 éve jelent meg az iPhone 6 és iPhone 6 Plus


Ami nem csak azért volt jelentős, mert először adott ki két telefont egyszerre az Apple, hanem azért is, mert mind a kettő képátlója nagyobb volt, mint amiben Steve Jobs valaha hitt. Pénzügyileg viszont jó döntésnek bizonyult, és végül a trendek is azt igazolták, hogy szükség van a nagyobb kijelzőkre. Visszagondolva például ma elképzelhetetlen lenne az iPhone X teljes képernyős kialakítása az iPhone 6 előtt megszokott 4”-os vagy az eredeti 3,5”-os kijelzővel. Ja, és persze egy perces néma csenddel emlékezzünk meg az antennacsíkról is, melyet az iPhone 6 hozott és, amit 2017-ben végre sikerült Jony Ive-nak levakarnia a telefonról.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!