imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ma az Apple történetében: bemutatták a Newton MessagePadet


1993. augusztus 2-án mutatták be azt az eszközt, mely részben később inspirálta az iPhone-t is, hiszen 14 évvel a telefon bemutatása előtt ez volt John Sculley Macintosha. Tíz éven keresztül ő vezette a céget. Frank O’Mahoney, aki részt vett a Newton projektben korábban elmondta, hogy ez a termék volt az, amivel Sculley a legendás CEO nyomdokaiba érhetett volna, egy más termékkategóriában. A terméket Jobs visszatértével egyből elkaszálta, sokak szerint viszont a Newton sokkal jelentőségteljesebb termék volt az Apple-nek, mint ahogy az a történelem könyvekben megmaradt.

(via Cult of Mac)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!