imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Maces segédappot adott ki a Microsoft


Tegnap a Microsoft bejelentette, hogy elkészült az első sikeres Garage projekt: egy kis, a menübárba épülő segédalkalmazás, a My Workspace. A bejelentést ezen a videón keresztül tették:

Nem kell semmi nagy dologra számítani, de az app jól jöhet azoknak, akik a Microsoft Office szolgáltatásait használják a hétköznapokban. A menübárból lehívható menüben láthatjuk az aktuális projekteket, a legutóbb megnyitott doksikat, melyeket akár ki is pinelhetünk, ha gyakran kell őket használnunk, vagy indíthatunk közvetlen Skype hívásokat. Hasznos, egyszerű, használjátok, ha kell.

Letöltés itt.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!