imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Maces segédappot adott ki a Microsoft


Tegnap a Microsoft bejelentette, hogy elkészült az első sikeres Garage projekt: egy kis, a menübárba épülő segédalkalmazás, a My Workspace. A bejelentést ezen a videón keresztül tették:

Nem kell semmi nagy dologra számítani, de az app jól jöhet azoknak, akik a Microsoft Office szolgáltatásait használják a hétköznapokban. A menübárból lehívható menüben láthatjuk az aktuális projekteket, a legutóbb megnyitott doksikat, melyeket akár ki is pinelhetünk, ha gyakran kell őket használnunk, vagy indíthatunk közvetlen Skype hívásokat. Hasznos, egyszerű, használjátok, ha kell.

Letöltés itt.

iPhone SE

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!