imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Magyarországon is elérhető az akadálymentesített Google Maps


Hazánkban több százezer mozgássérült él, a Google pedig egy kicsit jobb helyé tette most számukra a világot. A térkép új funkciója lehetővé teszi, hogy a felhasználók megjelöljék, mely épületek (bárok, éttermek, szórakozóhelyek és a többi) akadálymentesítettek, ezzel valósidejű információt adva a mozgássérült felhasználók számára. A funkció külön beállítást igényel: Az Ön által hozzáadott tartalmak gombra kattintva a Hiányzó információ hozzáadása lehetőséget kell választanunk, majd be kell állítani a Hozzáférhetőséget.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!