imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A mai napon történt: Steve Jobs and Jef Raskin összecsapott


1979 szeptember 27-én – 38 éve –  csapott össze először Steve Jobs és Jef Raskin, még pedig nem más kapcsán, mint a Macintosh kutatás és fejlesztési projektjének ürügyén.

Raskin a projekt korai atyja mindenképpen valami mindenki számára elérhetőt szeretett volna alkotni, 500 dollár körüli áron. Míg Jobs mindenek felett azt tartotta szem előtt, hogy minél menőbb terméket alkossanak, szinte bármi áron. Ami jelen esetben meg sem állt volna 1 500 dollárig. Mondanunk sem kell, ki nyert…

Bővebben Jobs és Raskin csatájáról: Cult of Mac

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!