imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Majdnem minden harmadik eladott telefon iPhone volt az USA-ban


Megjelent a Kantar legújabb elemzése, mely az áprilissal végződő hátom hónapot vizsgálta az okostelefon-eladások szempontjából. Eszerint az iOS 5,8 százalékponttal növelte a részesedését az USA-ban, míg az Android 5,9 százalékponttal csökkent. Kínán kívül amúgy szinte mindenhol picit növelte az Apple a részesedését.

Ami izgalmas, az a Samsung Galaxy S8 megjelenése, ez ugyanis pont áprilisra esett. A Kantar ezt írja:

Az április utolsó két hetében kapható Samsung Galaxy S8 nem mutatott szignifikáns hatást a Samsung eladásaira nézve, és ez a helyzet az LG G6-tal is. Egyik készülék sem került be a 10 legjobban fogyó telefon közé.

Az USA-ban egyébként az első és második helyen az iPhone 7 illetve az iPhone 7 Plus áll, 20,1%-os kombinált piaci részesedéssel. A cég elemzése szerint május végére a Galaxy S8 és S8 Plus összesítve 8,1%-ot érhet el, ami elmarad az S7/S7 Edge tavalyi 8,8%-ától. (via 9to5Mac)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!