imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Már az Apple is Instagramozik


Hol máshol hirdethetné az Apple az iPhone fotózás előnyét és szépségét, mint a világ legnagyobb fotómegosztó felületén, az Instagramon. Azért ez nem ilyen egyértelmű, hiszen a 2011-ben az Apple által az év alkalmazásának választott Instagramot később kiadták Androidra is, ekkor a cég marketingfeje, Phil Schiller törölte magát a szolgáltatásból. Persze akkor azt mondta, hogy a két dolog nincsen összefüggésben egymással csupán számára túl nagyra növekedett a platform.

Lényeg a lényeg, hogy az Apple újra jelen van az Instagramon, amit máris teleszórtak szuper videókkal, ha megnéznéd a profiljukat, akkor erre tessék.

iPhone 40 000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!