imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Már tudjuk, milyen lesz a Spotify Apple Watchon


A Verge újságíróinak lehetőségük volt kipróbálni a Spotify új alkalmazását Apple Watch-ra. Az első benyomások szerint nagyon alap szinten van még a projekt, első ránézésre pont olyan funkcionalitással bír, mint a watchOS beépített Zene alkalmazása. Tehát lényegében léptetést, illetve hangerő vezérlést tesz lehetővé, annyi extrával hogy görgethetünk a lejátszási listákban.

A koncepció lényegi különbsége, hogy míg a gyári app a csatlakoztatott iPhone-ra vagy HomePodra korlátozza a hozzáférhetőséget, addig a Spotify appon keresztül bármilyen eszközön is szól a zene (PC, okos tv, stb.) lehetővé teszi az irányítást.

A Spotify új Apple Watch alkalmazásáról részletesebben itt írtunk korábban.

(via The Verge)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!