imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Már zenét is rendelhetsz az Instagram Stories-hoz


Az Instagram hivatalosan is bővíti a funkcióit, mégpedig azzal, hogy a képek mellett már zenéket is fel tudunk tölteni a Stories-hoz, attól függően, hogy éppen milyen kedvünk van.

Az Instagram blogján jelentette be, hogy a közösségi háló zenei matricával és zenés extra funkcióval színesíti a már amúgy is nagy kedvenc Instagram Stories-t. Így a mai naptól akár már zenei felvételeket is készíthetünk a Stories rögzítése előtt, vagy éppen után.

Két opció áll majd a rendelkezésünkre, ha úgy döntünk, hogy hangokkal bolondítjuk meg a képeinket. Az első opció az, amikor saját magunk játszunk fel hangokat. Ezt a fotók készítésénél már jól ismert, alul középen elhelyezkedő gombnál tudjuk megtenni és hozzárendelni a Stories-hoz. Lejátszási listából pedig ugyanúgy adhatunk hozzá zenét, mint ha csak egy matricát szeretnénk kiválasztani, így a megosztott fotókon és a videókon megjelenik majd a szám címe és az is, ki az előadó. Ugyan jelenleg ez az opció még csak néhány országban érhető el iOS készülékeken keresztül, de hamarosan hozzánk is megérkezik.

(via 9to5mac)

MacBook Air Retina most 3 év jótállással

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!