imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Marc Newson ismét órát tervezett


Jony Ive ezeréves cimborája, Marc Newson egy ideje már az Apple csapatát erősíti – legalábbis részben, ugyanis nem adta fel független formatervező karrierjét sem. Ugyan hivatalosan sosem erősítették meg, de kb. 99%-ig biztosak lehetünk benne, hogy igen nagy szerepelt vállalt az Apple Watch tervezésében is – elég csak ránézni az Apple órájára és Newson korábbi munkáira ezen a téren.

Nos, most ismét órát tervezett, de nem az Apple-nek, hanem az órákkal foglalkozó HODINKEE magazinnak. Nem is akármilyet: egy mindössze száz darabos sorozatban készülő homokórát, melyet bárki megvásárolhat potom 12 ezer dollárért (kb. 3,3 millió forintért). Érdemes sietni, valószínűleg pikk-pakk elkapkodják!

(via Cult of Mac)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!