imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Másik forrás is megerősíti az iPhone 8 alakját


Reggel elég bréking hírként érkezett, hogy egy fejlesztő a HomePod szoftveréből valahogy kihámozta, milyen is lesz majd az iPhone 8. Persze csak nagyvonalakban, a kiszivárgott sematikus ábra leginkább csak a szinte teljesen kávamentes kijelzőt, és a szigetes hangszórókivágást erősítette meg.

Aki esetleg még ezután is kételkedne, annak itt van egy másik kiszivárgott ábra is (fent) – igaz, ez jóval kevésbé megbízható, viszont tökéletes összhangban áll a HomePodból kibogarászott verzióval. A képen egy állítólagos “SIM-kártya kicserélési leírás” (ez elég magyartalanra sikerült, de nem tudok jobbat kitalálni) látható. Szigetes elrendezés pipa, csupakijelzős előlap pipa. Összehasonlításként itt egy iPhone 7 ugyanezen dokumentuma:

(via Macrumors)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!