imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megdöbbentő adatok az iPhone gyártásáról


Holnap lesz 10 éve, hogy megjelent az első iPhone, ebből az alkalomból számolgatott egy kicsit Jean-Louis Gassée. 2016 karácsonyi időszakában az Apple 900 ezer darab iPhone-t értékesített, ami azt jelenti, hogy másodpercenként nagyjából 10 készüléket kellett legyártaniuk. Mivel ugye egy telefont nem egy másodperc törtrésze alatt raknak össze, Gassée tovább számolgatott. Ha feltételezzük, hogy egy iPhone legyártása nagyjából negyed órát (kb. 1000 másodpercet) vesz igénybe, az azt jelenti, hogy egyszerre 10 ezer gyártósornak kell termelnie. A szerző fő kérdése egyébként az, hogy vajon megváltoztatta ez az elképesztően durva gyártási kapacitás az Apple-t. És ekkora számok miért ne változtatták volna meg? (via Daring Fireball)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!