imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megérkezett az Angry Birds Champions


Egy újabb mérges madaras játék érkezett meg iOS-re, mely teljesen új irányt adhat a franchise-nak. Ezen túl a játékosok már nemcsak merő versenyszellemből lődözhetik a madarakat, hanem igazi pénzért is versenyezhetnek egymással a WorldWinneren.

Ugyan az appot nem az Angry Birds kreátora, a Rovio fejlesztette, a WorldWinner tlejes egészeben liszenszelt és a Rovióval együttműködésben készítette el a játék legújabb verzióját.

A WorldWinner applikáción keresztül már igen népszerű játékok is elérhetők, úgy mint a Tetris, Scrabble, Szerencsekerék.

Arra a kérdésre, hogy mégis mennyi nyereményre számíthatnak a játékosok, a WorldWinner Senionr Vice Presidentje, Jeremy shea az Engadgetnek azt válaszolta, hogy a kevesebb mint 1 dolláros befizetés mellett néhány dolláros nyereségre számíthatnak a játékosok.

Egyben roppant gyorsan ki is zárta azokat a feltételezéseket, miszerint a WorldWinner szerencsejáték lenne, hiszem itt a hangsúly a különböző képességeken, tudáson és kitartáson van, a szerencse nem igazán faktor a játékok során.

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!