imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kezünkben az iPhone XS és iPhone XS Max!

Nézd meg és olvasd el első benyomásainkat!

Megérkezett az Angry Birds Champions


Egy újabb mérges madaras játék érkezett meg iOS-re, mely teljesen új irányt adhat a franchise-nak. Ezen túl a játékosok már nemcsak merő versenyszellemből lődözhetik a madarakat, hanem igazi pénzért is versenyezhetnek egymással a WorldWinneren.

Ugyan az appot nem az Angry Birds kreátora, a Rovio fejlesztette, a WorldWinner tlejes egészeben liszenszelt és a Rovióval együttműködésben készítette el a játék legújabb verzióját.

A WorldWinner applikáción keresztül már igen népszerű játékok is elérhetők, úgy mint a Tetris, Scrabble, Szerencsekerék.

Arra a kérdésre, hogy mégis mennyi nyereményre számíthatnak a játékosok, a WorldWinner Senionr Vice Presidentje, Jeremy shea az Engadgetnek azt válaszolta, hogy a kevesebb mint 1 dolláros befizetés mellett néhány dolláros nyereségre számíthatnak a játékosok.

Egyben roppant gyorsan ki is zárta azokat a feltételezéseket, miszerint a WorldWinner szerencsejáték lenne, hiszem itt a hangsúly a különböző képességeken, tudáson és kitartáson van, a szerencse nem igazán faktor a játékok során.

BTS

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!