imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megérkezett az iOS 11.2, macOS 10.13.2 és tvOS 11.2 ötödik fejlesztői bétája


Bő másfél hét telt el az iOS 11.2 negyedik publikus bétájának megjelenése óta. Az Apple folyamatosan izzásban tartja a tüzet és már meg is érkezett az ötödik béta, egyelőre csak fejlesztők számára. És úgy tűnik bugfixeken és némi motorháztető alatti tunningon kívül új funkciókat nem tartalmaz.

Az mobileszközök operációs rendszere mellett a macOS 10.13.2-ből és a tvOS 11.2-ből is már elérhető az ötödik developer béta. Úgy tűnik a watchOS 4.2-ből bétájából nem érkezett újabb fejlesztői kiadás.

Amint a verziók publikussá válnak a nagyközönség számára is, részletes cikkben számolunk be új funkcióikról.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!