imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megérkezett a Parallels Desktop 13!


Még egy év sem telt el és máris megjelent a macOS-re teljesértékű Windows-t varázsló alkalmazás következő, tizenharmadik kiadása. A 12. kiadást alaposabban is szemügyre vettük, itt olvashatjátok cikkünk.

Természetesen a mostani verzió is bőven tartalmas újdonságokat, kezdjük is például a macOS High Sierra és a Windows 10 Fall Creators Update támogatásával. Ezen kívül állítólag több mint 30 új eszköz került 13. kiadásba, ami természetesen gyorsabb, szebb és okosabb is lett a korábbi verzióhoz képest. Ebben a videóban láthatóak összefoglalva az újítások.

Új ügyfeleknek 80 dollárt kell a virtuális kasszánál hagyni, meglévőknek pedig 50-et, viszont limitált ideig további akciós ajánlatokat kaphatnak a vásárláshoz, erről részletesebben a kiadó honlapján érdemes tájékozódni.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!