imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Méghogy Woz utálja az Apple Watch-át!


Steve „The Woz” Wozniak még 2016-ban tolt le a Redditen egy kérdezz-felelek műsort, amiben többek között a következőket mondta:

Az egyetlen különbség ezek között az órák között a szíj. Húsz óra 500 és 1100 dollár között. És a szíj az egyetlen különbség? Nos, ez nem az a cég, ami az Apple volt eredetileg.

Most a CNBC Squawk Box című műsorában azt mondta, hogy igazából csak trollkodott ezzel a válasszal. Nem ez az első eset, amikor félreértik a poénját, egyszer azt is mondta, hogy az Apple-nek Androidos telefonokat kéne gyártania, amely kijelentés szintén nagyot ment. Az Apple Watch-csal kapcsolatban hozzátette még:

Imádom az Apple Watch-omat. Minden egyes alkalommal imádom amikor használom. Sokat segít. Nagyon szeretem … nem akarok azok közé az emberek közé tartozni, akik állandóan előveszik a zsebükből a telefonjukat.

Megkérdezték tőle azt is, mi az az Apple-termék, amit soha nem használ. A válasz tulajdonképpen nem meglepő: az iOS Részvények appja.

Soha életemben nem használtam. Nem akarom hogy stresszes legyen az életem, vagy aggódjak dolgokon – a boldogság a lényeg.

(via Cult of Mac)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!