imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megjelent az iOS 11.3! De…


…csak a kedden frissiben bemutatott új iPadre

Igen, jól olvastátok. Biztosíthatunk benneteket róla, hogy mi sem értjük a miérteket, mindenesetre a tényekkel nehéz vitatkozni. Noha az iPad online értékesítése a bemutató után rögtön megindult, az üzletek még nem kaptak példányokat, illetve az első megrendelt példányok is csak a hét későbbi felében fognak érkezni.

Olyan ez kicsit, mintha most bejelentenék, hogy kiadták az iOS 12-t a szeptemberben bemutatandó iPhone 11-re…

Mindenesetre az a következtetés biztosan levonható ebből, hogy az iOS 11.3 már nagyon közel van a kész stádiumhoz, így jó eséllyel a napokban befuthat a többi készülékre is. Előfordulhat még, hogy találtak valamilyen hibát a megjelenésben, ami miatt csúszik a release. Bár még ebben az esetben sem egyértelmű nekem, hogy akkor legalább a többi iPad miért nem részesült a jóból, hiszen azok elméletben ugyanazt az iOS-t kapják.

Egyszóval elég népmesei fordulatott vett az iOS 11.3 megjelenése. Meg is jelent meg nem is, hozott is újdonságokat meg nem is.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!