imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megjelent az iOS 11.3! De…


…csak a kedden frissiben bemutatott új iPadre

Igen, jól olvastátok. Biztosíthatunk benneteket róla, hogy mi sem értjük a miérteket, mindenesetre a tényekkel nehéz vitatkozni. Noha az iPad online értékesítése a bemutató után rögtön megindult, az üzletek még nem kaptak példányokat, illetve az első megrendelt példányok is csak a hét későbbi felében fognak érkezni.

Olyan ez kicsit, mintha most bejelentenék, hogy kiadták az iOS 12-t a szeptemberben bemutatandó iPhone 11-re…

Mindenesetre az a következtetés biztosan levonható ebből, hogy az iOS 11.3 már nagyon közel van a kész stádiumhoz, így jó eséllyel a napokban befuthat a többi készülékre is. Előfordulhat még, hogy találtak valamilyen hibát a megjelenésben, ami miatt csúszik a release. Bár még ebben az esetben sem egyértelmű nekem, hogy akkor legalább a többi iPad miért nem részesült a jóból, hiszen azok elméletben ugyanazt az iOS-t kapják.

Egyszóval elég népmesei fordulatott vett az iOS 11.3 megjelenése. Meg is jelent meg nem is, hozott is újdonságokat meg nem is.

iPad Mini

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!