imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megjelent a Galaxy S8 active


A Samsung évről évre előjön csúcstelefonjai komolyabb igénybevételre szánt változatával, ezek a készülékek hagyományosan az active nevet viselik. Ezek jellemzően hazánkba nem jutnak el hivatalos forgalmazó által, valószínűleg nem is sokan vágynak olyan telefonra amit jellemzően az építkezések viszontagságos terepeire terveztek. Főleg úgy, hogy a sziklaszilárd védelemnek ára van: a telefon (nem meglepő módon) igencsak bumszli, az alapmodell hardveres egy 151,8 x 74,9 x 9,9 milliméteres és 208,1 grammos házba került. Számolni kell a kávával is, ami nemhogy nem is hasonlít a sima S8-ra, de jókora méretű.

Cserébe viszont egy (relatív) elpusztíthatatlan telefonról beszélhetünk. Másfél méter mélységig és 30 percig víz alá meríthető, por egyáltalán nem jut a házba, a Mil-STD 810G tesztből pedig 21 minősítésen átment. Így garantálva a védelmet az extrém hőmérséklet, a légnyomás, az ütés és a rázkódás ellen. A kijelző másfél méteres magasságból történő ejtésnek is ellenáll. A jókora méreteket egyébként a 4000 mAh-s telep is indokolja, az ujjlenyomat olvasó pedig szintén ugyanarra a szerencsétlen helyre került, mint ahol az alapmodellben található. A mobilt Android 7-tel szállítja a gyártó, egyelőre kizárólag az AT&T hálózatában, nettó 850 dolláros áron.

(via CNBC)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!