imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megjelent a macOS és a watchOS új verziója is


Ahogy az lenni szokott az iOS 11.3 mellett befutott a többi rendszer következő kiadása is. Keressétek a macOS 10.13.4-es, a watchOS 4.3-as, és a tvOS 11.3-as kiadását. Illetve a HomePod is megkapta élete első frissítését a 11.3-mal, de a várva várt AirPlay 2, ami elhozta volna a multi room támogatást nem érkezett vele. Ezen kívül az iTunes is frissült a 12.7.4-es verzióra.

Szoftverdömping a javából. Csak egyetlen problémám van vele, hogy az Apple lassan már egy éve bejelentette újdonságai közül számos, húzófunkció a mai napig nem érkezett meg. Talán egyszerűbb lett volna rögtön az iOS 12-vel bemutatni, nem?

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!