imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megjelent a watchOS 4.2


Alig néhány nappal az iOS 11.2 és tvOS 11.2 megjelenése után megérkezett az Apple okosórájának legújabb szoftver verziója.

Az Apple az alábbiakat mondja a frissítésről:

  • Pénzt küldhet, kérelmezhet és fogadhat a barátaitól és családtagjaitól az Apple Pay Cash használatával az Üzenetekben vagy a Siri használatával (csak az Egyesült Államokban).
  • Támogatja a HomeKit-öntözőket és csapokat az Otthon alkalmazásban.
  • Támogat egy új edzéstípust más gyártók alkalmazásai számára, hogy azok az Apple Watch Series 3-mal nyomon követhessék a távolságot, az átlagsebességet, a lesiklások számát és a lejtő esését a lesikló sportokban.
  • Megold egy problémát, amely miatt az Apple Watch néha újraindul, amikor megkérdezi a Siritől az időjárást.
  • Kijavít egy problémát, amely miatt néhány felhasználónál le volt tiltva a görgetés a Pulzusszám alkalmazásban.
  • Megold egy problémát, amely megakadályozta, hogy az egyidejű időzítők vagy ébresztések külön-külön elzárhatók legyenek.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!