imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Megnyerte magának az ARM vezető CPU-tervezőjét az Apple?


A szóban forgó CPU-tervező LinkedIn profilja szerint legalábbis igen…

A hír márcsak azért is hihető, mivel számos forrás utalt már arra, hogy a cég akár 2020-ra piacra dobná a saját ARM alapú processzorral ellátott Mac készülékeit. A LinkedIn profilján megosztott adatok szerint Mike Filippo, az ARM vezető CPU-tervezője egy hónappal ezelőtt, azaz májusban csatlakozott a céghez. A tervező nevéhez egyébként számos chip fejlesztése köthető az ARM-nél 2009 és 2019 között, beleértve a Cortex-A76, Cortex-A72, Cortex-A57 és a közelgő 7nm+ és 5nm chipeket is.

Érdekes módon, a szakember nem jelezte profilján, hogy abbahagyta volna a munkát az ARM-nél, a Bloomberg szerint a cég ennek ellenére már megerősítette Filippo búcsúját.

Forrás: MacRumors

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!