imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megtanult angolul beszélni Bixby


Azért a Samsungnak sem kell a szomszédba menni, ha az előre beharangozott, majd később kiadott funkciókról van szó. A Bixby névre hallgató személyi asszisztensük ugyanis az S8 debütálásakor nem tudott angolul beszélni, ami főleg annak tekintetében elég kínos hiányosság, hogy egy dedikált gombot is kapott a szoftver a csúcskészülékeken, ami idáig lényegében használhatatlan volt koreán kívül.

De, ami késik, az tovább késik. Tavasz végére ígérte a Samu, hogy pótolják a hiányosságot, a művelet azonban nem jött össze egészen idáig. Mostantól viszont lehet majd rendesen dumálni az S8-akkal is. Innen nézve, nem is olyan link az Apple. (via Marumors)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!