imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megvan a második billió dolláros amerikai cég


Az Apple után az Amazon is elérte az 1 billió dolláros álomhatárt, ami szinte hihetetlen, ha azt vesszük, hogy 2018 elején még csak 580 milliárd dollárt ért Jeff Bezos cége. A nálunk minden kapható stratégia nem csak hogy bejött, de akkorát robbant idén, hogy arra valószínűleg még a cég részvényesei sem számítottak. Míg 2017 második negyedévében csak 197 millió dollár bevételt számlált az Amazon, addig egy évvel később ugyanebben a ciklusban már 2,5 milliárd dollárt tudhattak magukénak.

Forrás: The Verge

 

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!