imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megvan a Samsung Galaxy Note 8 bemutatójának dátuma


A dél-koreai gyártó kiküldte a sajtómeghívókat az úgynevezett Unpacked eseményre. Ez az augusztus 23-án New York City-ben megrendezett bemutató minden bizonnyal a Galaxy Note 8 debütálást takarja majd. Legalábbis elég nehéz máshogy értelmezni a “Do Bigger Things” szlogent és a hozzá tartozó stilizált képet, amin még egy S Pen is látszik.

Várhatóan a phablet 6,3″-es méretben fog pompázni, megörökli az S8 alig-keret dizájnját, az írisz szkennert, a hátlapra helyezett ujjlenyomat-leolvasót, kap majd két darab 12 megapixeles kamerát, és 6 gigabájt RAM-ot – csak hogy a legfontosabbakat említsük.

Biztosan mindenki emlékszik még az előd, Note 7 katasztrofális kálváriájára a felrobbanó akkumulátorokkal, a repülőgépekről való kitiltással, majd a visszahívott készülékekkel. Őszintén kívánjuk, hogy ezúttal sikeresebb legyen a rajt, hiszen nekünk is jó, ha az Apple érzi a konkurencia lábát a nyakán.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!