imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mennyire mondasz/írsz hülyeséget Google Translate miatt?


Ki nem látott volna már vicces megoldásokat, ha magyarról más nyelvre, vagy más nyelvről magyarra fordításra használta a Google Translate-et? Sajnos a nyelvünk nem egyszerű, ráadásul nem is beszélik túl sokan, ezért viszonylag mostoha szerepben van.

A Boomerang app ebben akar segíteni: lefordítja a megadott szöveget a kiválasztott nyelvre, majd egyből vissza is fordítja, így láthatjuk, mekkora baromságot készülünk éppen mondani a thai taxisofőrnek, megkímélve minket a késrántás kellemetlenségeitől. Az app ingyenes, de fizethetünk a reklámok eltávolításáért.

• Boomerang letöltése az App Store-ból (iPhone)

(via The Verge)

iPhone 40 000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!