imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Minden beteg iPadet kap a korházakban


Természetesen csak az Egyesült Államokban. Itthon már annak is örülhetsz ha száraz zsemle, víz és talán egy tiszta tű is jut az infúzióhoz. Egyes amerikai kórházakban az Apple útjára indította a forradalmat, ami talán egy nap sokkal jobb hellyé teszi majd a Földet. Az elmúlt években rengeteg fejlesztést láthattunk arra vonatkozóan, hogy mit tehet az egészségünkért a technológia, kezdve az Egészség alkalmazástól, az Apple Watch-on át egészen a Nokia okos mérlegekig. A program lényege, hogy a betegek nyomon követhetik a kezelés stádiumait, illetve az orvosok feljegyzéseit és a vizsgálatok eredményeit.

A nővérek örülnek hiszen nem kell feleslegesen duplán írni a kartonokat, minden megvan digitálisan, így a betegek pedig azonnal minden információt megkapnak a kezelésüket illetően. Mondanunk se kell mennyire 21. századi ez a fajta megoldás és mennyire szeretnénk, ha a világon minden egyes ember ilyen ellátásban részesülhetne. Persze az igazi eredmény nem most fog látszani, hanem néhány generációval később, de az biztos, hogy nem árt ha a technológiát ilyen hasznos dolgokra is felhasználják az Apple-höz hasonló cégek.

(via TechCrunch)

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!