imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mindenképpen frissítsd az iOS-t!!!


Minden frissítésnél elmondjuk, hogy érdemes letölteni az Apple rendszerek legújabb verzióját, ha a készülékünk benne van a támogatottak listájában, hiszen fontos biztonsági réseket foltozhat be egy-egy update. Nincs ez másképp a tegnap este érkezett 10.3.3.-mal sem, ezúttal viszont a “Az iOS 10.3.3 hibajavításokat tartalmaz.” mondat egy kritikus sebezhetőségre vonatkozik.

Egy olyan Wi-Fi sebezhetőséget tartalmazott ugyanis a rendszer, amit kihasználva a támadók teljesen átvehették az uralmat a készülékünk felett. A hiba egyébként a Broadcom BCM43xx chipcsaládban leledzett, ami azért kellemetlen, mert az iPhone 5-től kezdve az iPhone 7-ig minden Apple telefon (és iPad) ezekkel rendelkezett. (via 9to5mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!