imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mindenki a Qualcomm ellen vonul


Már annyiszor beszámoltunk a Qualcomm vs Apple perről, hogy már mi is unjuk a témát, valószínűleg még jódarabig el fog tartani a jogi herce-hurce. A helyzet talán egy fokkal kedvezőbb az Apple számára, hiszen a Qualcommot már korábban is elmarasztalták bizonyos vizsgálatok. A pénz szagot megérezve most több kisebb cég is az Apple mellé állt a csatában, hátha ők is kapnak majd a koncból. Név szerint a Compal, a Hon Hai Precision/Foxconn, a Pegatron, és a Wistron, mindegyikük valamilyen úton módon köthető Cupertinóhoz. Ilyen ez a pop szakma.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!