imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ming-Chi Kuo: várni kell még a Qualcomm kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasójára


Bár nálunk Ming-Chi Kuo elsősorban az Apple-termékekkel kapcsolatos jóslatai miatt kerül elő, más cégek esetében is jól informált elemzőről van szó. Most a Qualcomm-Vivo által múlt héten bemutatott kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval kapcsolatban szólalt meg. Szerinte nem a közeljövőben lesz az, hogy kereskedelmi forgalomba kerül a technológia, két okból: egyrészt az embereknek nincs semmi baja a hátlapi ujjlenyomat-olvasókkal (khm, már akinek…), másrészt még nem elég kiforrott az új megoldás. Kuo elmondta:

A Vivo prototípusában látható ultrahangos ujjlenyomat-felismerés valószínűleg a legújabb, 2.1-es verzió, ami az elődjéhez képest fejlettebb leolvasást tartalmaz, így meg tudja különböztetni a valódi ujjakat a mesterséges másolatoktól. Ugyanakkor van még néhány technológiai kihívás, melyeket le kell küzdeni: 1) a letapogatás minőségén tovább kell javítani; 2) lassú a bekapcsolás; 3) lassú a válaszidő.

Vajon az Apple-nek sikerül felülkerekedni ezeken a kihívásokon az ősszel érkező új iPhone-ban?

(via 9to5Mac)

 

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!