imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mintha már böngészgetnének az iPhone 8-cal az Apple-nél


A MacRumors szúrta ki, hogy az utóbbi pár hétben megszaporodtak a látogatások egy eddig nem létező felbontással rendelkező iOS-es készülékről náluk: naponta több felhasználó is 375 x 812 pixeles felbontású eszközről jön, méghozzá az Apple hálózatából. Ez a logikai felbontás 1125 x 2436 pixeles fizikai felbontás feltételez @3x módban, ami pont akkora, amekkorának Ming-Chi Kuo jósolta az iPhone 8 kijelzőjének aktív területét (az alsó „Touch Bar” nem számít bele).

Ez meglehetősen érdekes, és figyelemre méltó felfedezés, főleg, hogy a statisztikákat böngészgetve a MacRumors megtalálta a WWDC-n bemutatott 10,5″-es iPad Pro felbontását is – csak hogy néhány hónappal a WWDC előttről. Ha tényleg ez lesz a felbontás, akkor Kuo megint nagyon jól informált volt.

Mi is megnéztük, hogy milyen felbontású eszközökről böngészik az Apple-től az iMagazint, de sajnos csak teljesen hagyományos MacBookok, iMacek és iPhone-ok vannak a listában.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!