imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Morzézz az iPhone-od vakujával!


Képzeld el, hogy a Titanicon utazol. Gyönyörű belső kialakítás, a legpompásabb ételek, buli minden este. Egészen persze addig, amíg szembe nem jön az a szemét jéghegy. Hogyan jelzed a mentésedre érkező hajónak, hogy nem férsz el azon a nyamvadt deszkán, mikor senkinek nem tudod az Apple ID-ját onnan, meg igazából térerő sincs? Hát morzekóddal!

A Morse Code Messege (sic!) Generatort valószínűleg nem sokszor fogod elindítani, de ha baj van, akkor életmentő lehet. Bármilyen szöveget morzekóddá alakít, amit aztán el is villog az iPhone vakujával, de van benne nagyon praktikus morzetáblázat is. Ahhoz képest, hogy a nevét nem tudta helyesen leírni a kínai fejlesztő, egész jó kis appról van szó, ráadásul ingyen.

• Morse Code Messege Generator Reader & Translator letöltése az App Store-ból

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!