imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mostantól az Androidos tabletekre is van Apple Music


3 évvel az Androidos telefonok után mostantól a tableteken is elérhető lesz az Apple zenei streamingszolgáltatása.

Az Apple Music szép fokozatos egyre jobban kezdett elterjedni és noha közelében sincsenek még a Spotify sokmilliós felhasználótáborának, de a ténylegesen fizető ügyfelek számában már nem sokkal maradnak le annak fényében, hogy mennyivel később debütáltak a piacon.

A további terjedéshez természetesen nem árt, ha a lehető legtöbb platformra kijönnek a szolgáltatással, hiszen így annál több potenciális felhasználót tudnak elérni. Ebben a tekintetben pedig az Apple Music az elmúlt hetekben eléggé fellendült.

Az Androidos telefonok támogatására nem kell sokat várni az iOS-es megjelenés után, 2015 novemberében már ki is jött az első verzió. A napokban ehhez érkezett még egy Amazon Echo támogatás, ami különösen az Egyesült Államokban elég jelentős előrelépés a szolgáltatás életében. Most pedig 3 évvel a telefonok után itt az Androidos tabletek Apple Music appja is, szintén jelentős mennyiségű felhasználóhoz eljutva ezzel.

(via The Verge)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!