imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Mostantól az Androidos tabletekre is van Apple Music


3 évvel az Androidos telefonok után mostantól a tableteken is elérhető lesz az Apple zenei streamingszolgáltatása.

Az Apple Music szép fokozatos egyre jobban kezdett elterjedni és noha közelében sincsenek még a Spotify sokmilliós felhasználótáborának, de a ténylegesen fizető ügyfelek számában már nem sokkal maradnak le annak fényében, hogy mennyivel később debütáltak a piacon.

A további terjedéshez természetesen nem árt, ha a lehető legtöbb platformra kijönnek a szolgáltatással, hiszen így annál több potenciális felhasználót tudnak elérni. Ebben a tekintetben pedig az Apple Music az elmúlt hetekben eléggé fellendült.

Az Androidos telefonok támogatására nem kell sokat várni az iOS-es megjelenés után, 2015 novemberében már ki is jött az első verzió. A napokban ehhez érkezett még egy Amazon Echo támogatás, ami különösen az Egyesült Államokban elég jelentős előrelépés a szolgáltatás életében. Most pedig 3 évvel a telefonok után itt az Androidos tabletek Apple Music appja is, szintén jelentős mennyiségű felhasználóhoz eljutva ezzel.

(via The Verge)

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!