imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Működik Elon Musk vákuumvasútja


Elon Musk 2013-ban megfogant ötlete valósággá vált. A szupergyors vákuumvasút teljesen életképesnek bizonyult az első teszt során. A Hyperloop One CEO-ja jelentette be tegnap, hogy a vasút minden eleme hibátlanul működött, igaz egyelőre nem sikerült elérniük a Musk által vizionált 1200 km/h-s sebességet. Tavaly egyébként már végrehajtott egy tesztet a One csapata, ekkor még vákuum nélkül próbálták ki a propulziós meghajtást és még a végleges fékrendszert sem kapta meg a rendszer, így a mostani tekinthető az első sikeres próbának. Félelmetes látni, ahogy a szemünk előtt íródik a történelem és a nagy gondolkodók álmai valósággá válnak.

(via PR Newswire)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!