imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Nagyot frissült a SwiftKey for iOS


A Microsoft által gondozott billentyűzet iOS-es verziója most egy nagyobb frissítésen esett keresztül. Új csili-vili színsémák (piros, narancs, sárga, zöld, világos kék, kék, lila, rózsaszín), fejlesztett 3D touch funkciók, új nyelvek és a kedvencem: emoji jóslás.

Ez utóbbi csak annyit takar, hogy mostantól nem csak a következő szavakat, hanem a hangulatjeleket is megpróbálja besaccolni majd egy algoritmus. Összesen 18 különböző smiley-t tud majd betippelni egyelőre a billentyűzet. Nagybetűs hiánypótlás ez kéremszépen! (via Macrumors)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!