imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A nála lévő telefonok feléhez nem fér hozzá az FBI


Nem is olyan régen zajlott az Apple vs. FBI csatározás, amikor is az Apple kerek perec kijelentette, hogy nem fognak a hatóságok számára kiskaput építeni az iOS-be. Az FBI igazgatója, James Comey most elmondta, hogy az elmúlt fél évben több mint 3 ezer okostelefon tartalmához akartak hozzáférni – egyelőre sikertelenül.

FBI karikatúra

Comey egyébként most magához képest egész visszafogottan nyilatkozott, semmi olyan demagóg kijelentése nem volt, mint amikor azt mondta, hogy „gyerekek fognak meghalni az iOS miatt”:

Mindannyiunk számára fontos az adatvédelem és törődünk a közbiztonsággal, egyikünk sem akar kiskapukat – nem akarjuk, hogy valamilyen beépített módszerrel férjünk hozzá az eszközökhöz. Azt szeretnénk, ha a gyártókkal együttműködve ésszerű megoldást találnánk mindkét fél érdekeinek érvényesítésére.

(via 9to5Mac)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!