imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A nap alkalmazása: Astro Cat’s Solar System


Naprendszerünk mesés hely, tele felfedeznivaló misztikummal, azonban nem mindig könnyű mindezt úgy elmagyarázni, hogy a gyerekek is megértsék. Erre gondolhatott a mai nap alkalmazását készítő Minilab Ltd is, mikor összerakták az Astro Cat’s Solar Systemet. A legkisebbek (angol nyelv mellett még hat nyelven) játékosan ismerhetik meg naprendszerünk varázslatos titkait. Professor Astro Cat és hű társa, Astro Mouse várja a kicsiket az intergalaktikus utazásra iPhone-on vagy iPaden 1490 forint ellenében.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!