imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A nap alkalmazása: Breathe in


Egy újabb lélegzős alkalmazás, ezúttal az Apple ajánlásával. Nem is csoda, a Breathe in a maga 349 forintos árcédulája ellenére nagyon igényes produktum, amely több érdekes relaxációs formát is kínál. Amióta már nem használok Apple Watch-ot a rendszeres, tudatos, nyugtató hatású, egy perces légzési gyakorlatok nagyon hiányoznak, ezért beruháztam a Breathe in-re, és nem is ért csalódás.

5 féle légzésgyakorlat közül választhatunk, amik a következők:

  • Egyenletes légzés: a stresszoldásra a leghatásosabb módszer.
  • Alhasi légzés: megdolgoztatja a rekeszizmokat, amik a test első számű légzés során használt izma
  • A 4-7-8: ez egy speciális gyakorlat, ami a gyors álomba merüléshez tökéletes választás.
  • Biggyesztett ajkas légzés: rövid lélegzetvételekhez.
  • Nyugtató légzés: a nap végi fáradtság leküzdéséhez.

Minden légzésformához részletes leírást kapunk és csupán egy-egy percet vesznek el az életünkből. Naponta akár többször, és több metódust is nyugodtan kipróbálhatunk.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!